Meniu
Your Cart

Livrare

Livrare ,

 

Cum cumpar de la VistaDistribution®? Cum se face livrarea?

Produsele comercializate pe VistaDistribution® pot fi cumparate urmand o procedura simpla si intuitiva: Mai intai alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, folosind meniurile de produse existente in partea de sus si in partea stanga a paginilor. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos. Pentru a finaliza comanda apasati butonul reprezentativ pentru cosul de cumparaturi situat in partea dreapta a ecranului. In pasii urmatori vi se vor cere mai multe detalii legate de adresa de livrare si de modalitatea de facturare, informatii legate de metoda de livrare si de felul in care se face plata. Acesti pasi sunt bine structurati. Pentru mai multe detalii, puteti vizualiza pagina cu pasii de comanda.

Cum se face livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Cum se face livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.