Meniu
Your Cart

Dezinfectanti instrumente medicale

Spatiile medicale necesita intotdeauna dezinfectie, deoarece infectiile nosocomiale pot aparea oricand si oriunde. De aceea specialistii recomanda folosirea unor produse sigure, de inalta calitate. In acest context, va prezentam o solutie concentrata cu proprietati detergente si dezinfectante. Aceas..
68,92 lei
Fără TVA:57,92 lei
NEUTRALKAN® este o combinație de acizi organici și anorganici. Elimină depunerile de piatră, petele de rugină și alte depozite minerale de pe instrumentar, de pe pereții interiori ai mașinii de spălat și dezinfectează. Poate fi folosit în mașinile automate de spălat instrumentar, sau în alte ehipame..
237,52 lei
Fără TVA:199,60 lei
NOSOCLEAN® este special formulat pentru curățarea instrumentelor atât a celor rezistente la căldură cât și a celor sensibile la căldură. Poate fi folositîn mașini de spălatși dezinfectat,în băi ultrasonicesau la prespălarea manuală prin imersie.Dozaj:-Prin imersie sau bai ultrasonice: Diluție între ..
200,40 lei
Fără TVA:168,40 lei
NOSOCLEAR® reduce tensiunea superficială a apei de pe instrumente, permițându-le să se usuce mai repede și fără pete. Poate fi folosit în mașini de spălat automate, mașini de spălat cu dezinfectare sau în alte echipamente de curățare.Dozaj: în mașinile de spălare și dezinfectat: de la 0.01% (0.1 ml/..
193,49 lei
Fără TVA:162,60 lei
NOSOPROTECT® este o soluție concentrată de eficientă ridicată, folosită la curățarea și dezinfectarea instrumentarului rezistent sau sensibil la căldură. Este recomandat atat pentru instrumentele chirurgicale (scalpere, chiurete, burghiuri, forcepsuri, foarfece etc) cât și pentru instrumentele de ex..
340,34 lei
Fără TVA:286,00 lei
NOSOZYM®, este un detergent concentrat foarte eficient cu pH neutru. Conține o combinație de enzime (pretează, lipază, amilază) care degradează rapid proteinele, grăsimea, amidonul și urme de sânge. Reduce dramatic reziduurile organice și previne coroziunea și decolorarea instrumentelor. Elimină și ..
278,82 lei
Fără TVA:234,30 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)