Meniu
Your Cart

DESOGEN® - Dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L

DESOGEN® - Dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L
DESOGEN® - Dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L
  • Stock: In Stock
  • Model: KLI16
  • SKU: KLI16
62,78 lei
Fără TVA: 52,76 lei

Te sperie germenii? Iti doresti sa ai un spatiu curat,  in care sa te simti in siguranta in orice moment? Nimic mai simplu! Klintensiv a creat un dezinfectantant pentru suprafete, instrumente si aeromicroflora. Acesta poate fi folosit cu succes in domeniul sanitar-veterinar, industrial, alimentar si colectivitati. Desogen este un produs recomandat pentru dezinfectia suprafetelor si obiectelor din cabinetele veterinare, complexe zootehnice, grajduri, adaposturi pentru animale si mijloace de transport animale. Este recomandat de asemenea pentru dezinfectia halelor de productie zootehnica si in focarele epizootologice, inaintea instituirii altor procedee de curatare. El poate fi utilizat si in sectorul agro-alimentar, pentru dezinfectia suprafetelor aferente procesului de productie, transport, depozitare a produselor alimentare. 

Mod de utilizare: In functie de tipul dezinfectiei, se pregateste o solutie la o concentratie corespunzatoare:

Metoda de aplicareNivel dezinfectieNorma minima de consumDozaj soluție lucruTimpul de actiune
stergere, pulverizare, nebulizare, imersiescazut25 ml/10 litri apă0,25%30 min
mediu50 ml/10 litri apă0,5%15-30 min
inalt100 ml/10 litri apă, 6 mililitri/ metru cub (nebulizare/ ceață rece);1%60 min

Substante active: Glutaral si clorura de alchilbenzildimetilamoniu. Tipul de produs biocid conform H.G. 956/2005:

  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide generale
  • Tip de produs: 3,4 - produse utilizate pentru igiena veterinara, pentru dezinfectarea materialelor si a suprafetelor asociate cu gazduirea sau cu transportul animalelor si pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor folosite pentru productia, transportul, depozitarea sau consumul produselor alimentare sau al hranei destinate oamenilor si animalelor.
  • Categoria de utilizatori: veterinar, industrial.
Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 1L, 5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun