Meniu
Your Cart

PACHET PROMO STERISOL + SAPUN LICHID ALOE VERA

PACHET PROMO STERISOL + SAPUN LICHID ALOE VERA
PACHET PROMO STERISOL + SAPUN LICHID ALOE VERA
  • Stock: In Stock
  • Model: PR200
324,87 lei
Fără TVA: 273,00 lei

Cumpara acum pachetul nostru promotional, care contine un STERISOL 5L si un SAPUN LICHID ALOE VERA 5L si primiti cadou DOUA CUTII DE MASTI.

Sterisol™ este un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in cabinetele medicale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi. Se poate folosi pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor si ustensilelor. Acest produs poate fi utilizat atat in domeniul medical, industrial, institutional, precum si in gospodarie. Este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.

Mod de utilizare:

Suprafete: Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuiesc dezinfectate. Se lasa sa actioneze minim 5 minute. Nu necesita clatire.

Instrumentar: Se curata instrumentarul de murdarie grosiera daca este cazul, apoi se imerseaza in solutie. Se lasa sa actioneze conform timpilor de actiune recomandati in Fisa Tehnica, apoi se spala cu apa sterila.

Microaeroflora: Se aplica solutia prin pulverizare sau nebulizare. Operatia de pulverizare sau nebulizare se face in absenta persoanelor din incaperi sau spatii inchise, urmata apoi de aerisire.


SĂPUN LICHID ALOE VERA – oferă o curățare perfectă a mâinilor și ajută pielea să își mențină catifelarea și hidratarea confortabilă, datorită conținutului în extracte din plante cu acțiune benefică asupra pielii. Gelul de aloe vera conținut asigură produsului proprietăți de hidratare, antiiritante și de catifelare a pielii mâinilor. Acest săpun curăță pielea fără a o usca, produce o spumă abundentă discret parfumată, lăsând pielea curată, suplă și catifelată.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun