Meniu
Your Cart

BACTERIOSEPT™ - Antiseptic hidroalcolic pentru maini cu actiune virucida si bactericida 250ml

BACTERIOSEPT™ - Antiseptic hidroalcolic pentru maini cu actiune virucida si bactericida 250ml
BACTERIOSEPT™ - Antiseptic hidroalcolic pentru maini cu actiune virucida si bactericida 250ml
  • Stock: In Stock
  • Model: PUB29
  • SKU: PUB29
17,18 lei
Fără TVA: 14,44 lei

BACTERIOSEPT

Antiseptic hidroalcoolic pentru mâini.

Eficiență în 30 secunde împotriva E.coli, stafilococului auriu, pseudomonas, enterococcus hirae și a candidei

Indicații de utilizare:

BACTERIOSEPT™ se utilizează ca atare în dezinfecția igienică a tegumentelor, se aplică 3 ml (o apăsare de pulverizator) și se freacă mâinile timp de 30 secunde. Pentru eficacitate virucidă: se aplică 6 ml (două apăsări de pulverizator), se freacă mâinile timp de 120 secunde, apoi se mai adaugă 3 ml (încă o apăsare de pulver­izator) și se mai freacă mâinile timp de 60 secunde. Recomandăm ca înainte de utilizare să se scoată bijuteriile sau accesoriile de pe mâini. Înainte de aplicare, pielea mâinilor trebuie să fie uscată. Se aplică cantitatea necesară, se freacă mâinile frontal, palmă pe palmă, apoi se alternează palma cu dosul mâinilor. Se freacă cu atenție vârful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu obiectele/persoanele purtătoare de infecții și se freacă cu atenție și încheieturile degetelor, în cutele epidermei.

Unde se utilizează: în școli, grădinițe, zone aglomerate, de câte ori ieși din mijloace de transport, toalete publice, etc.

Când se folosește: când sunt epidemii la muncă sau la școala copiilor și vrei să ferești întreaga familie, când un membru al familiei este purtător de o bacterie, când te afli în zone cu flux mărit de oameni, când ești în parc și te joci cu animale, etc. Cu alte cuvinte, e bine să îl ai mereu la tine!


Ambalare, transport si livrare:Produsul se depozitează în spații închise, curate, bine aerisite, la temperaturi între + 5 ° C la + 30 ° C. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun